11 Ocak 2011 Salı

CİNLERİN UZAKLAŞTIRILMASI VE YAKILMASI

Cinler tarafından rahatsız edilen insanlar çoğu zaman bunun farkında bile değillerdir ve bu nedenle tam anlamıyla çaresiz durumdadırlar. Bu durumu teşhis etmek de çok zordur çünkü çoğu zaman psikolojik kaynaklı rahatsızlıklar da kolaylıkla cin musallatı zannedilebilir ve/ya cin musallatına uğramış kişilerde psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.
    Ortaya çıkan rahatsızlığın kaynağının cin olduğuna kesin olarak karar vermek için cinler alemini çok iyi bilen ve cinlerin ortaya koydukları etkilerden haberdar bir uzmana ihtiyaç vardır. Bu uzman kesin karar verdikten sonra hastayı rahatsız eden cin ile irtibata geçer. Elbette konunun uzmanı bu cinle nasıl temas kurulacağını da çok iyi bilir.
    Tedavinin başında cin öldürülmek ile tehdit edilir ve hastayı rahatsız etmekten vazgeçerek gitmesi istenir. Bu durumda cin genellikle medyuma saldırır ve çoğu zaman küfürlerle ve dalga geçerek medyumdan güçlü olduğunu göstermeye çalışır.
    Tedaviyi gerçekleştirebilecek olan medyumun zarar veren cini belli bir alana hapsetmesi tedavinin başarısı için en önemli konudur. Aksi takdirde kendisine zarar gelebileceğini anlayan cin kaçacak ve hastayı daha da fazla rahatsız etmeye başlayacaktır.
    Cini uyaran medyum tüm uyarılarına rağmen olumlu sonuç alamazsa cini öldürmek (yakmak) zorunda kalır.
    Cinlerin maddesel bir bedeni bulunmadığı için enerjetik bedenlerine zarar vermek de çok zordur ve bunu yapmak apayrı bir uzmanlık gerektirir.
    Medyum cinin enerji alanını dağıtacak kadar kuvvetli bir enerji dalgasını (genellikle avuçlarında) topladıktan sonra cinin üzerine gönderir ve cinin enerjisi - eğer başarılı bir saldırı ise - bir anda dağılır.
   Cinin yanması olarak adlandırdığımız bu işlemin ardından hasta - cinden kaynaklanan - tüm şikayetlerinden kurtulur.
    Her medyum her cini yakamayacağı gibi medyumun enerjisi de sonsuz değildir. Cini yakacak enerjiyi transfer eden medyum genellikle saatlerce (bazen günlerce) kendisine gelemez.
    Bu nedenle son noktaya kadar cin hastanın peşini bırakması için ikna edilmeye çalışılır.
    Bahsettiğimiz bu yakma işlemi dışında, medyum, hastaya zarar veren cinin uzaklaştırılması için cinler alemindeki dostlarından da yardım isteyebilir. Ancak böyle bir durumda elbette bunun bedelini ödemesi gerekecektir.
    Bir cinin uzaklaştırılması ortalama 7 ile 21 gün sürer fakat cinin hastanın üzerinde bırakmış olduğu hasarın tümüyle düzelmesi 2 ile 6 ay arası sürebilmektedir.

1 yorum:

  1. cinlerin, koruduğu definelerden bu yöntemlerle uzaklaştırılması mümkünmüdür

    YanıtlaSil